Menu na týden 22. - 26. 4. 2019

 

Pondělí 22. 4.

Zavřeno - státní svátek

Úterý 23. 4.

Brokolicová (1,7,9)

120 g Bramborovo-dýňové pyré s grilovaným rybím mixem a zeleninou dušenou na másle (1,4,7) 120 Kč

Středa 24. 4.

Slepičí vývar se smaženým hráškem (1,3,7,9)

120 g Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou a gnocchi (1,3,7) 115 Kč

Čtvrtek 25. 4. 

Zelná s klobásou (1,7,9)

120 g Kuřecí nudličky na kari s rýží (1,7) 110 Kč

Pátek 26. 4.

Zeleninová s vejcem (1,3,7,9)

120 g Kotlíkový guláš s žitným chlebem (1,3,7) 105 Kč

 kari.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Buly Opava v Opavě hodnocení